O străină…

76646_169798506372937_535212_nŞi câteodată se dă o luptă în sufletul ei, şi se forţează să rămână rece dar lacrimile o chinuie până curg şiruaie afară.Şi câteodată nu ştie nici ea ce are prin suflet sau ce mai e nou, le aruncă pe toate acolo într-un colţ şi le închide trecând peste ele.Uneori e bine aşa, dar alteori nu.Vine o zi când se hotărăşte să facă curat,şi deschide portiţa sufletului să vaqdă ce mai este pe acolo, găseşte multă durere, acea durere cu care s-a amăgit spunându-şi că merită.

Şi câteodată sufletul îi este inundat de fericire, are alături oameni frumoşi la suflet care îi dau din căldura lor iar acest fapt îi dă forţă.Se simte puternică atunci când este înconjurată de dragoste, se simte ocrotiă. Câteodată o apucă o alt fel de bucurie, o bucurie sufletească, numai la gândul că Creatorul Universului se gândeşte la ea şi îşi revarsă dragostea asupra ei. Uneori o apucă nebunia acea copilărească, dea fi vesel toată ziua fără un motiv anume. E o copilă, o recunoaşte şi ea, dar numai când doreşte. E matură, doar când vrea.

Şi câteodată sufletul îi este străin, nu se mai recunoaşte, nu ştie ce vrea sau ce nu vrea, dar apare câtr o luminiţă care îi arată întotdeauna drumul. Ea speră ca luminiţa aceia să rămână veşnic lângă ea. Uneori mai calcă strâmb, are aşa multe defecte, dar e conştientă şi când se uită în oglindă le vede pe toate.

E aşa o ciudată, e aşa o adormită uneori.Parcă aşteaptă prinţul ce trebuie să o trezească.

Ea, e de fapt o străină, dar nu vrea să se simtă aşa.

Advertisements

One thought on “O străină…

  1. Mariana Tilica says:

    Ma iertati ca va deranjez,vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol umanitar despre copilul meu.Singura mea speranta sunteti d-voastra.Toate detaliile despre copilul meu le gasiti pe blogul umanitar:
    http://dorintilica.blogspot.ro/ .
    Va multumesc anticipat!
    Va rog frumos sa-mi dati un raspuns daca puteti publica articolul de care v-am rugat la adresa de e-mail tilicamariana@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s